8 тисяч людей, Філарет і Тягнибок: на Рівненщині вшанували загиблих у Берестецькій битві (ФОТО)

Та тих, хто воює зараз

Сьогодні, 18 червня, на території Національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви» відбулися заходи, приурочені до 366-ї річниці битви під Берестечком. Про це повідомляє Нацполіція Рівненської області на своїй сторінці у ФБ: 

Майже вісім тисяч учасників та гостей урочистостей взяли участь у традиційному вшануванні пам’яті воїнів, загиблих під час однієї з найтрагічніших битв українського козацтва.

Зранку в Свято-Георгіївському чоловічому монастирі на Козацьких могилах за участю Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета відбулась божественна літургія і панахида за упокій душ українських козаків, героїчно загиблих в битві під Берестечком, та українських героїв, полеглих за незалежність України на Сході країни.

Службу очолив предстоятель УПЦ КП Філарет. 

Після того відбулась хода та покладання квітів до пам’ятника героям Берестецької битви 1651 року. На урочистостях були присутні українські нардепи, а також очільник "Свободи" Олег Тягнибок. 


Охорону публічної безпеки та порядку під час масових заходів забезпечували понад сотня поліцейських Рівненської області.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень