Сьогодні у Рівному Тимошенко представить свою фотовиставку

Присвячена вона другій річниці Революції Гідності

Сьогодні о 15:00 годині у Виставковій залі Міського Будинку Культури відбудеться відкриття персональної фотовиставки члена Національної спілки фотохудожників України, учасника доленосних подій на Майдані 2013-2014 років Олександра Григоровича Тимошенка – «СВІЙ ДО СВОГО, ПО СВОЄ. ЗНАЙДИ СЕБЕ, ЗНАЙДИ СВОЇХ»

До другої річниці Революції Гідності автор пропонує чесне свідчення величі правди про громадян українців, які виборювали на Майдані своє право жити на вільній Українській землі.

У стислому варіанті журналістського фото-літопису змальована хроніка буремних подій Майдану. За допомогою власних спогадів, особистих емоцій, думок, переживань Олександр Тимошенко висвітлює анатомію пробудження та трансформацію свідомості українців у виборі свого майбутнього. Як безпосередній учасник тих подій, двічі поранений 18 лютого 2014 р. на вулиці Інститутській, своїми світлинами він нагадує про нестерпний біль, закарбований у серцях громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави. Одночасно висловлює своє захоплення співвітчизниками, які в надзвичайно важкий для України час згуртувалися на Майдані та продемонстрували свою єдність, гідність і прагнення до свободи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень