«8 із 10 гинуть зараз на Сході через відсутність важкої зброї, якої нам не дав Захід», - Берлінська (ВІДЕО)

Яніна – не чекала: «Якби ми мали таку зброю, ЗСУ звільнили б Маріуполь за лічені дні»

Яніна Соколова -- ліворуч

Несподіване інтерв’ю вийшло на «5 каналі» у програмі «Рандеву».

Відома своїми антизеленськими поглядами Яніна Соколова явно не чекала, що гостя її програми – волонтерка Марія Берлінська , яка часто їздить до США, виступить з такими чіткими критичними заявами у бік Заходу і не підтримає наративів, спрямованих на дискредитацію ЗСУ та влади в плані «розкрадання поставок зброї», «незамінованого Чонгару», «Здачі Маріуполя та Херсона» тощо.

Марія Берлінська багато часу проводить в США переконуючи тамтешніх політиків -- виділяти необхідну зброю для України

Власне, почалася розмова з байки Швеця про крадіжки гуманітарної допомоги, турнікетів, броніків, амуніції і т.п. що їх Соколова подала як «крадіжку зброї» засвідчену, начебто, й певним військовим експертом з Америки.

Берлінська ж, яка є представницею другого за розмірами благодійного фонду в Україні, зразу взяла бика за роги:

- Пора перестати наївно думати, що все, що нам кажуть іноземці є правдою та незаперечною істиною.

 

На заході теж живуть люди, вони багато чого просто не знають та не розуміють. Або відстоюють якусь свою політичну лінію, бо їм це так вигідно.

Натисніть плей для перегляду самої розмови між Соколовою та Берлінською

Далі Берлінська визнала, що у Львові дійсно трапляються періодично певні затримки, але загалом постачання саме зброї йде доволі ритмічно – наскільки це може бути можливим, коли у нас всі порти заблоковано, залізничні вузли атакуються ракетами та авіаударами, а на дорогах всі вантажі безконечно перевіряють на блокпостах.

Проблема в іншому:

- У нас сьогодні 8 із 10 бійців на фронті гинуть саме тому, що Захід   не надав нам важкого озброєння, про яке ми вже просимо невідомо скільки.

 

Нам потрібна далекобійна артилерія, дрони та системи залпового вогню, які б дозволяли нашим військам бити ворога з великої відстані, не допускаючи з ним прямих зіткнень.

Марія в зоні АТО

Далі Берлінська зняла всі питання щодо «не замінування Чонгару» та пояснила чому не має змоги – без належного важкого озброєння – деблокувати Маріуполь.

Проте, чи не найголовнішою її тезою стало:

«Україна сьогодні – головний дорослий у сучасному світі»

Мається на увазі, що саме український народ поводиться сьогодні як дорослий, який захищає нині весь світ від того, чого цей світ інфантильно – боїться.

- Це дуже важлива теза, бо ми не маємо запобігати перед заходом та розсипатися перед ним у вдячності. Так, ми вдячні. Але не треба забувати, що саме ми сьогодні і рятуємо – Захід. І захищаємо його.

І саме Україна знає – що їй потрібно для перемоги. А Захід має нам все таке необхідне озброєння – дати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень