7 років за ґратами: на Сарненщині судимий чоловік до смерті забив свого односельця

Однак, вирок іще не набрав законної сили

7 років у колонії проведе житель Сарненського району за смертельне побиття односельця. Вирок іще не набрав законної сили, тож сторона захисту може його оскаржити  

Злочин трапився 23 червня. 52-річний житель Немовичів ногами наніс майже десять ударів 49-річному односельцю по голові та тілу. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий через кілька годин помер.

Раніше судимому за умисне вбивство зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

Суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою. Слідчі зібрали достатньо доказів у справі та у жовтні відкрили кримінальне провадження. Обставиною, що пом’якшує покарання стало щире каяття та сприяння слідству. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень