7 речей, які доводять, що ви — ідеальна пара

Якщо вам ще треба підтвердження

Ви вже давно разом і відчуваєте, що любите його/її як нікого іншого, готові зробити все для цієї людини і вам здається, що саме з нею ви проживете до кінця своїх днів — довго і щасливо? Ну, схоже, все серйозно… Тільки про всяк випадок перевірте чи так все серйозно, як ви думаєте

Ось 7 речей, які вказують на те, що ви — ідеальна пара

  1. Ви обнімаєтеся уві сні

Якщо ви притискаєтесь один до одного, коли спите, це говорить про високий рівень довіри й спокою у стосунках. Що ж, хороший знак, без цього серйозні стосунки ніяк не побудувати.

  1. Ви вдячні за цю людину

Якщо ви дійсно дякуєте долі за те, що вона послала вам саме «її» чи «його», то це правильний вибір. І якщо ви станете показувати цю подяку другій половинці, то ваші стосунки будуть іще міцнішими.

  1. Ви говорите одне і теж

Іншими словами, ви знаходитесь на одній хвилі, а це говорить про те, що розумієте ви один одного без зайвих слів.

  1. Хімія в ліжку

Це складно пояснити словами, але вам так добре один з одним, що іноді здається, наче ви на фізіологічному рівні частини одного цілого…

  1. Ви любите проводити час з іншими парами

Спільні вилазки, посиденьки, спілкування — все це протікає у вас серед таких же пар, як і ви самі. Навіть те, що вам не треба відвойовувати право на своїх старих друзів — уже перемога.

  1. Вам подобається бути й удвох

Ви легко відмовитеся від галасливого вечора на користь тихого перегляду улюблених фільмів за смачною вечерею. Кому як, а вам і вдвох непогано!

  1. Захоплення

Метелики в животі не відлітають, і ви пам’ятаєте до найдрібніших подробиць день першого поцілунку… Якщо ви не пустите все на самоплив, то у вас чудові шанси дожити разом до старості й розповідати онукам про те, що значить любов довжиною в життя

Джерело: Затишок

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень