6-річна онука сиділа на ногах бабусі з дротом під напругою в руках: поліція почала розслідування (ФОТО)

Жінка загинула, дівчинка – у лікарні

Трагічний нещасний випадок трапився учора близько 11:45 у селі Постійне Костопільського району. Про це Радіо Трек повідомляло у матеріалі Негода другий день вирує на Рівненщині. Є загиблі

За даними поліції, попередньо встановлено, що 82-річна бабуся, прямуючи до місцевого магазину, йшла краєм проїжджої частини та тримала за руку шестирічну онуку.

На допомогу кинувся 64-річний місцевий житель. Він пояснив поліцейським, що побачив, як пенсіонерка лежить на землі, а дівчинка сидить на ногах бабусі, тримаючи у руках провід. 

 

Чоловік миттєво зреагував і відкинув провід із її рук. Оскільки дівчинка почала синіти та задихатися, він почав робити серцево-легеневу реанімацію.

Вже за кілька хвилин дитина вільно дихала, і, як зазначили згодом медики «швидкої», загрози її життю та здоров’ю наразі немає. Для додаткового обстеження малолітню дівчинку госпіталізували до лікарні. На жаль, 82-річну жінку врятувати не вдалося, від удару струмом вона загинула на місці. У рамках кримінального провадження тіло жінки направили у морг для проведення судово-медичної експертизи. Як з’ясували поліцейські, електричний кабель поблизу будинку обірвався після негоди. Але, разом з тим, кримінальне провадження кваліфікували як службова недбалість.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень