Про що моляться 6 листопада до ікони Божої Матері

В цей день вшановують чудотворну ікону Божої Матері «Всіх скорботних радість»

6 листопада перед початком всіх робіт наші предки вирушали до церкви, де молилися іконі Божої Матері "Всіх Скорботних Радість", вважаючи, що вона допоможе у позбавленні не тільки від хвороб, але і від тяжкої недолі, полегшуючи переживання і допомагаючи подолати різні життєві обставини.

6 листопада та 5 серпня – дні, коли християни з особливою любов’ю та повагою звертаються до ікони Божої Матері “Всіх скорботних Радість”.

На іконі зображена в повний зріст Діва Марія з Немовлям. Вона стоїть у повітрі в оточенні ангелів. Внизу перед Божою Матір’ю зібралися люди, які страждають від хвороб та життєвих негараздів. Відома ікона з XVII століття.

Чудесні зцілення важкохворих обумовили знаходження образу Божої Матері у лікарняних закладах та в’язницях. Є багато переказів про явлення Богородиці у лікарні, яка належить Києво-Печерській лаврі.

Ікону “Всіх скорботних Радість” туди пожертвував засновник закладу князь Микола Святоша.

Ікона “Всіх скорботних Радість” також знаходиться у Свято-Георгіївському монастирі на Козацьких могилах села Пляшева Радивилівського району в однойменному храмі.

Ікону пожертвували в монастир у 1930 р. парафіяни містечка Вишнівець, що на Тернопільщині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: листопад
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень