65-річній американці помилково зробили в Мексиці... величезні груди та бразильські сідниці (ФОТО)

А вона хотіла просто підтягнути шкіру

Кімберлі МакКормік та її нові груди (і сідниці, хоч їх і не видно)

Кімберлі МакКормік — 65-річна американка, яка сильно схудла і вирішила зробити в Мексиці підтяжку шкіри, бо в клініці якраз були знижки. Але жінці помилково збільшили груди й поставили імпланти в сідниці. Коли Кімберлі відмовилася платити, їй пригрозили в'язницею.

Виявилося, хірурги переплутали листи призначення Кімберлі та іншої пацієнтки. Але вони все одно виставили пенсіонерці за операцію рахунок на $25 000.

Я заплакала і зателефонувала дочці, бо прокинулася з величезними грудьми. Я їх не захотіла б, навіть якби дожила до 500 років, - сказала МакКормік.

Пенсіонерку змусили розрахуватися за непотрібну операцію. Коли вона повернулася до США, дізналася, що видалення імплантів коштуватиме їй... аж $75 000!

І що робити?

Не викидати ж тепер...

Джерело: Daily Mail

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень