7 трендів моди осені-зими-2024/2025, які можуть підхопити українки (ФОТО)

Ми відібрали лише ті, які українські модниці, скоріше за все, захочуть вписати у свої гардероби

Фактурна спідниця

Спідниця з цікавою фактурою буде найпопулярнішою у сезоні осінь-зима 2024/2025. Вона може стати відмінним акцентом в образі. 

1970-ті роки

Стиль бохо-шик тих років простежується у колекціях холодного сезону. Він проявив себе дублянками, штанами кльош, окулярами-авіаторами, торочками, шифоновими сукнями, строкатими водолазками. 

 

Вишневий колір

На зміну популярному досі червоному кольору прийде відтінок стиглої вишні. У сезоні осінь-зима-2024/2025 він стане справжнім хітом. 

Офісний переполох

На зміну бездоганному образу офісного працівника з відпрасованими накрохмаленими сорочками і начищеним взуттям прийде нестандартний і дещо недбалий вигляд. Працівник, який не встиг ретельно одягнутися - саме так виглядають моделі у ділових костюмах сезону осінь-зима-2024/2025.

Земляні відтінки 

Відтінки приглушеного зеленого кольору - від хакі до коричневого - замінили цього холодного сезону традиційні зимові кольори чорний та сірий. Щоб виглядати ефектно просто поєднайте в образі кілька таких відтінків. 

Шкіра

Сезон шкіряних речей, який розпочався навесні та влітку, продовжиться і холодної пори. Найбільше на подіумах стрічалося вбрання з чорної шкіри. А ще цей матеріал мав різні текстури: як ідеально гладку матову, так і блискучу глянцеву. 

Мінімалізм

Якщо у сезоні весна-літо-2024 нам пропонували, врешті, повернутися до максималізму, то холодної пори знову на подіумах панує мінімалізм. Бо що може бути зручнішим, ніж, приміром, джинси з білою футболкою чи проста максісукня?

За матеріалами vogue.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень