6 фраз, які свідчать про впевненість людини у собі

За версією психологів

«Ні»

Вміння сказати «ні» свідчить про те, що людина може встановлювати тверді межі, може захистити свої потреби. А це - ознака впевнених у собі людей. Вони не зневажатимуть власні потреби, щоб догодити іншим. 

«Дякую»

Якщо впевненій у собі людині зробити комплімент щодо зовнішності, роботи чи будь-чого іншого, то вона подякує. Впевнені люди також використовують слово «дякую» там, де інші сказали б «вибач». 

«Я не згоден»

Впевнені у собі люди наполегливі у спілкуванні і не бояться висловити свою думку, навіть якщо вона суперечить думці загалу. Вони вірять, що їхні думки не менш важливі. Також вони не бояться конфліктів і розбіжностей, адже розуміють і цінують відмінності кожної людини. Звісно, що висловлюють незгоду вони з повагою. 

«Вислухай мене»

Якщо у них є хороша ідея, і вони відчувають, що ви невідкриті, вони попросять вас вислухати. Вони ніколи не прикидаються і не намагаються бути ідеальними.

«Дякую за відгук»

Вони не бояться почути правду про себе чи про свою роботу. І не витрачають відгуки даремно — обмірковують їх, аналізують, щоб знайти розуміння та оцінити, чи це актуально. І як тільки переконаються у цьому, вбудують це у свій проект. 

«Ти супер!»

Справді впевнені в собі люди мають здатність щиро хвалити інших. Адже у них здорова самооцінка. Вони знають свої таланти, тому якщо сказати іншим, що вони чудові, це не змусить їх почуватися гіршими.

Джерело: hackspirit.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень