5 предметів, які заборонено залишати в машині влітку (ФОТО)

Спека може все зіпсувати

[media=184355]Якщо авто стоїть під палючим сонцем - це небезпечно. Далі перелік речей, які краще не брати до салону авто:

  1. Аерозолі

[media=184351]Нагріваючись, вміст аерозолів має властивість розширюватися. В результаті балончик може вибухнути. Часто таке трапляється із балончиками із монтажною піною.

  1. Напої

[media=184352]Нагріті напої можуть забродити, а через підвищений тиск можливий розрив упаковки. Особливо неприємний запах лишають після себе молочні продукти.

  1. Запальничка

[media=184353]Якщо в один зі спекотних днів залишити запальничку на приладовій панелі, не дивуйтеся, що предмет вибухне. А ще вам дуже пощастить, якщо запальничка не спровокує загоряння салону.

  1. Солодощі

[media=184354]Через спеку вони можуть розплавитися і вимазати сусідні предмети і папери. Автівка не вибухне, але відмивати речі - задоволення таке собі.

  1. Медикаменти

[media=184356]Найчастіше ліки не можна зберігати у спеці, тому не лишайте таблетки на сонці. Інакше можна завдати шкоди організму.

За матеріалами Dexpens.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень