Рівнян чекає п'ять днів естетичного задоволення

Другий міжнародний кінофестиваль«Місто мрії» незабаром стартуватиме у Рівному

Вже 26 вересня у  Рівному стартуватиме другий міжнародний кінофестиваль «Місто мрії», який триватиме протягом 5 днів. Цього року, за словами засновника фестивалю Віктора Булиги, надійшло понад 100 робіт із 31 країни світу.

Зараз у нас більше 100 робіт, спочатку надійшло 247 робіт із 47 країн. Найбільше із України і Сполучених Штатів Америки.

Щодо змін, то у міжнародній програмі номінації «анімаційне кіно» більше не буде, але на зміну їй з’явились номінації «музичне відео» та «студентське кіно». А от в національній додалась номінація «Рівне-Волинь», де братимуть участь конкурсанти з Рівненської та Волинської областей. Булига каже, що на цьогорічний кінофестиваль приїде понад 30 учасників з інших країн, а саме: з Японії, Польщі, Туреччини і Словенії. Крім того, позаконкурсна програма  з назвою «Дні білоруського кіно» розпочнеться ще 25 вересня в Рівненському краєзнавчому музеї. Засновник зауважує, що обмеження 18+  встановлені лише на один вечірній показ . Ну а на інші завітати може кожен охочий вже з 26 по 30 вересня. Програму фестивалю шукайте згодом на сайті Радіо Трек.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень