5 застарілих трендів у дизайні інтер'єру (ФОТО)

З ними оселя виглядатиме несучасно

Багаторівневі стелі

Два-три рівні стелі не так давно створювали вау-ефект, але сьогодні – це безумовний антитренд. Особливо якщо мова йде про вигадливі непрямі форми переходів між рівнями.

Низькі шафи

Якщо раніше купити будь-яку шафу в магазині меблів і поставити її в кімнаті було нормою, то сьогодні шафа не до стелі є антитрендом, який здешевлює інтер’єр.

Натомість трендовим рішенням є вбудовані шафи – від підлоги до стелі, часто в заздалегідь передбачені ніші.

Натяжні стелі з візерунками

Різноманітні візерунки та малюнки на стелі були модні в 2010-х роках. Але ця мода давно залишилась позаду, як і тренд на глянцеві стелі. Сьогодні актуальними є чисті, лаконічні, матові стелі.

Настінні 3D панелі вигадливих форм

Різноманітні гіпсові 3D-панелі вигадливих форм (хвилі та складні абстракції) також відійшли в минуле. Навіть тренд на лаконічні панелі “під рейки” теж вже минув.

Стіна під цеглу

В сучасному інтер’єрі стіна під цеглу є антитрендом, за винятком деяких випадків. Мова, перш за все, про поєднання сучасного стилю зі стилем лофт, де цегла буде завжди актуально.

Джерело: nabuduvaly.com

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень