5 стилів вбрання, які виходять з моди у 2024 році (ФОТО)

І поради, що обрати натомість

"Тиха розкіш" - вже не акутальна

y2k

Це скорочення означає «2000 рік». Мода 2000-х панувала останні роки і, схоже, перенасичила споживача. Тож її основні «знаки» - джинси із заниженою талією, сукні, одягнені поверх штанів, велюрові спортивні костюми, сумки-багети, уггі й туфлі на платформі, короткі топи, прикрашені стразами, тонкі шалі, рибальські капелюхи - забуваємо десь до 2040 року. 

Що натомість? Мода 1980-х.

Тиха розкіш

Це вишуканий стиль та «дорогі» образи, однак без вихваляння і демонстрації несмаку. Останнім часом «тиха розкіш» була трендовою. 

Що натомість? Lazy Luxe - лінива розкіш. Це той самий підхід до вишуканої моди, який, проте, вирізняється більшою легкістю.  Це прості, базові речі, наприклад, светри стриманих кольорів, жіночі костюми, спідниці-олівець і тренчі. Вони стануть визначальним фактором розкоші. Лінивим елементом стилю можуть стати легінси, оверсайз-футболка або худі. Найголовніше - це свобода і поєднання офіційного і повсякденного стилів.

Barbiecore

Стиль Барбі, де багато рожевого кольору, став значною частиною 2023-го, принісши Barbiecore ледь не в усі сфери нашого життя. Але тепер рожевий втрачає популярність. 

Що натомість? Червоний колір, який почав набирати популярності наприкінці 2023 року.

Clean Girl

У перекладі - чиста дівчина. Цей стиль обирали прихильниці мінімалізму та натуральності. Макіяж з мінімумом декоративної косметики, чиста доглянута шкіра, білі та бежеві кольори вбрання, вільні джинси тощо.  

Що натомість? Стиль гранж. Це розтягнуті футболки, джинсові вільні штани та куртки з потертостями, дірками та нерівними розривами, грубі шви, вицвіла тканина, необроблені краї та латки.

Дофаміновий одяг

Цей стиль був популярним у Скандинавії, Португалії. Він передбачав буяння барв, вільно поєднані яскраві кольори та сміливі принти.

Що натомість? Стриманість.

За матеріалами elle.ua

У публікації використані фото з vogue.ua, pinterest

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень