5 ознак пуховика, який «вкорочує» ріст (ФОТО)

Така модель особливо не підійде тим, у кого ріст і так низький

Фото ілюстративне ( з cooshwear.com)

1. Непропорційна довжина

Завжди звертайте увагу на співвідношення вашого зросту й довжини виробу. Так, пуховики довжиною до середини стегон спотворюють пропорції фігури: тулуб здається довшим за ноги. Цього ефекту не буде із моделями, довжина яких за коліна.

2. Елементи із хутра

Тут йдеться про комір, капюшон, рукави та кишені з хутром. Такий дизайнерський прийом складно назвати вдалим: пухнасті деталі візуально додають зайвого об'єму різним частинам тіла, через що образ виглядає незбалансованим. Яку альтернативу обрати? Мінімалістичні моделі без хутра. А от з утепленням чудово впорається стильний шарф.

3. Колорблоки та невдалі комбінування матеріалів

Пухові куртки з комбінаціями різних фактур та контрастними кольоровими вставками «спотворюють» фігуру. Вони візуально роблять власницю нижчою.

Краще придивіться до монохромних моделей з одного матеріалу. Надто просто? Тоді оберіть шерстяний, твідовий або шкіряний пуховик.

4. Накладні кишені

Є пуховики, на яких кишені виглядають так, мов їх пришили в останню чергу: занадто об'ємні чи мають інший колір, аніж увесь виріб. Відмовтесь від таких фасонів, бо ж вони обтяжують образ й роблять ноги «коротшими». Краще носіть ті, що мають приховані чи ледь помітні кишені.

5. Завужений чи розширений донизу крій

Подібні пухові куртки роблять фігуру «ширшою» у зоні стегон. Якщо вам подобається такий ефект – продовжуйте їх носити й далі. Якщо ні – замініть на моделі прямого крою чи на запах із поясом чи ременем.

Джерело: obozrevatel

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень