5 ознак мудрої жінки, поряд з якою добре чоловікові

За що сильна стать особливо цінує слабку

1. Дбає про чоловіка, коли він хворіє

Жарти про розпач чоловіка, який побачив на градуснику позначку тридцять сім і два вже давно перестали бути жартами. Якщо партнер завжди зібраний і робить все можливе, щоб дбати про своїх близьких та захищати їх, то хвороба буквально вибиває у нього ґрунт з-під ніг.

Дорослий і серйозний чоловік раптом стає примхливим і незадоволеним, нагадуючи маленького хлопчика, що плаче, якому терміново знадобилася нова іграшка. Загалом, у такі моменти ваш коханий особливо гостро потребує вас і вашої турботи.

2. Поважає його близьких

Навіть якщо вам дуже складно порозумітися з мамою свого чоловіка, ви зобов’язані її поважати. Хоча б спробуйте зробити все, що у ваших силах, щоб налагодити стосунки та привернути її до себе.

Поваги гідні і друзі партнера: і неважливо, чи подобаються вони вам, чи ні. Зрештою, вони знайомі з чоловіком довше, ніж ви, і, напевно, не раз надавали йому підтримку у скрутну хвилину.

3. Вона розкута в ліжку

Чоловікам подобається пробувати щось нове у ліжку, ось тільки жінки не так часто відповідають на пропозиції партнера своєю згодою. Може, варто іноді ризикнути і відповісти чоловікові «так»?

Якщо обранця все влаштовує, у нього відпадає необхідність і бажання заводити інтрижки і він легко зберігає коханій вірність. Спробуйте поговорити з чоловіком до душі та обговорити, чого хоче кожен із вас.

4. Вміє смачно готувати улюблені страви чоловіка

У вашого обранця, напевно, є улюблена страва (можливо, не одна). Навчіться її готувати досконало, тим самим показавши йому, як він вам дорогий.

5. Ніколи не говорить про чоловіка погано у присутності його друзів

Не можна сперечатися з партнером і тим більше говорити щось образливе чи принизливе на його адресу у присутності його друзів. Якщо вам щось не подобається, говоріть про цього чоловіка тільки тоді, коли ви наодинці.

Не висловлюйте йому своєї неповаги на людях, щоб він не втратив свого авторитету і в результаті не розлютився на вас.

Джерело: Кава з молоком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень