5 напоїв, які прискорюють старіння шкіри. Це не тільки газована вода

Води роблять шкіру тьмяною, в’ялою та негарною

На наш зовнішній вигляд впливають не тільки продукти, які ми споживаємо, але й напої. Вони не лише прискорюють старіння, але й роблять шкіру в'ялою, негарною та зморшкуватою.

Насамперед треба відмовитися від усіх газованих напоїв, оскільки вони шкодять не лише шкірі. У них багато цукру, а ця речовина може руйнувати колаген та еластин – від них залежить пружність шкіри.

Каву теж краще не пити, але тільки один її різновид: зручна, але шкідлива готова кава в бляшанках. Її продають у супермаркетах та на автозаправках. На жаль, ніхто точно не може бути впевненим, що в такій каві не має консервантів, цукру та інших добавок до смаку, що шкодять шкірі.

Алкогольні напої та енергетики — ще один вид напоїв, які сильно впливають на стан шкіри, точніше на її погіршення. Від перших з'являються набряки та почервоніння, від других – зневоднення, темні кола під очима та дрібні зморшки.

Насамкінець фахівці радять забути про соки в коробках, тому що в них занадто мало користі, але занадто багато цукру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень