5 головних перевірок, які чоловік влаштовує своїй партнерці

Про що варто знати ще до першого побачення і як вберегтися від маніпуляцій та провокацій

Насправді чоловіки теж вельми підступні і не гірше за жінок можуть попсувати нерви чи навіть перетворити життя на справжній кошмар, якщо поставлять собі таку мету. І на відміну від прекрасної половини людства, вони будуть до останнього приховувати свої емоції, покладаючись лише на холодний розрахунок і власне бажання влаштувати вам справжню перевірку.

При цьому вони наївно вважають, що діють винятково з добрих намірів, адже як їм інакше перевірити, що поруч з ними буде «та сама єдина», яка визначена їм самою долею?!

Як зрозуміти, що ваш партнер (можливо поки лише потенційний) влаштував перевірку:

  1. Незалежність і самодостатність

Сучасні чоловіки (на їхню власну думку) не те щоб жадібні, але звикли рахувати кожну копійку і грамотно розпоряджатися своїми грошима. І своєю обраницею вони, скоріше всього, виберуть самодостатню і незалежну особу, яка не звикла жити за чужий рахунок.

Чоловікам важливо, щоб жінка могла самостійно впоратися з будь-якими труднощами, а не дзвонила їм з кожного приводу, вимагаючи допомоги або підтримки.

Ні, звісно, ніхто не говорить, що представники сильної статі взагалі не хочуть допомагати своїм обраницям, але вони сподіваються, що їхня жінка буде забезпечувати їм так званий надійний тил, поки вони працюють на благо щасливого спільного майбутнього.

Тому психологи рекомендують жінкам займатися насамперед самоосвітою і розвиватися у тих напрямках, які здаються їм найбільш перспективними. Чоловіки, як з’ясувалося, не проходять повз таких жінок, більш того, вони будуть пишатися своєю самодостатньою жінкою і намагатися її всіляко підтримувати.

  1. Вірність і відданість

Не варто спокушатися, дивлячись на те, як ваш кавалер байдуже вивчає меню, поки ви проводжаєте красномовним поглядом якогось красеня і з натхненням розповідаєте про те, що вашій подрузі таки пощастило зустріти в житті справжнього чоловіка – щедрого, талановитого, розумного і найголовніше  – розуміючого її з пів слова! Або поблажливо усміхатися, коли ви здригаєтеся від несподіваного дзвінка чи повідомлення...

Навіть якщо на перший погляд здається, що ваш обранець абсолютно не ревнивий, насправді він просто спостерігає за вашою поведінкою і робить висновки. Особливо допитливі навіть можуть влаштувати «несподівану» зустріч з симпатичним хлопцем, який на очах вашого ж чоловіка спробує вас спокусити. Ну, а далі все залежить від вашої реакції та уміння з честю вийти з делікатної ситуації.

Щодо відданості, то представники сильної статі хочуть бути впевнені у тому, що жінка залишиться з ними, навіть якщо раптом у їхньому житті станеться катастрофа.

  1. Доброта та чуйність

Чоловіки хочуть бачити поруч з собою добрих і розуміючих жінок, здатних підтримати в скрутну хвилину, а не тиснути на болючий мозоль ще більше зі словами «я ж тобі казала» або «я так і знала». Тому вони будуть створювати вам певні умови, дивитися на вашу реакцію і робити відповідні висновки.

Спробуйте скористатися цим і влаштувати своєму потенційному партнеру таку ж перевірку – ви ж теж повинні бути впевнені, що він стане гідним вас чоловіком у майбутньому.

  1. Терпіння і стриманість

Якщо ви думаєте, що «перевіркою на міцність» займаються виключно жінки, то ви помиляєтеся. На самому початку знайомства чоловіки теж влаштовують подібні тести своїм (навіть потенційним) партнеркам, щоб зрозуміти, до якої межі можна випробовувати її терпіння, де знаходяться ті межі, які не варто переходити ні в якому разі і що буде, якщо вони ці самі кордони все ж порушать.

Ви, звичайно, своєю чергою, теж можете «пограти на нервах» у кавалера, поспостерігавши за його реакцією на ту чи іншу ситуацію і зробивши відповідні висновки.

Психологи запевняють, що подібні методи активно використовують обидва партнери, таким чином переконуючись, що подальше життя з цією конкретною людиною буде комфортним і щасливим.

Щодо стриманості, то чоловіки можуть всіляко провокувати обраницю, намагаючись з’ясувати наскільки вона, наприклад, ревнива, адекватна, милосердна і толерантна. Тому, якщо у вашій присутності кавалер з кимось воркує телефоном, не потрібно відразу ж придумувати план помсти – можливо, таким чином він хоче переконатися, що зробив правильний вибір і знайшов свою ідеальну людину. Постарайтеся бути мудрою і не реагуйте на провокації (якщо, звичайно, ви для себе вирішили, що хочете пов’язати своє життя з цим чоловіком).

  1. Розкутість у сексі

Навіть якщо ви готові до того, щоб зайнятися сексом з симпатичним чоловіком уже після першого побачення, в цьому немає нічого поганого або ганебного. Якщо ви не перебуваєте у стосунках, то вільні робити так, як вважаєте за потрібне. Але не зайвим буде нагадати, що близькість повинна бути за обопільною згодою і приносити задоволення обом.

Самі чоловіки зізнаються, що подібним чином вони перевіряють потенційну партнерку на порядність і відкритість (деякі досі свято переконані, що жінка не повинна погоджуватися на інтим навіть після 3-х побачень, інші – що немає нічого поганого в тому, що дві людини відчувають пристрасть один до одного, але все залежить від того, яким чином і хто був ініціатором сексу), а ще – дивляться, чи підходите ви один одному в сексуальному плані.

У будь-якому випадку, якщо ви зважилися на близькість з людиною, до якої вас притягнуло практично після перших хвилин знайомства, то просто розслабтеся і робіть те, що вважаєте за потрібне. Чоловік все одно зробить свої висновки, на які ви ніяк вплинути не зможете (ви ж не знаєте, що у нього в голові і які критерії для нього є визначальними – цнотливість чи все-таки сексуальна сумісність).

Ця стаття має ознайомчий характер, її не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Експертні думки, висловлені у цьому матеріалі, мають право на існування і дійсно можуть стати в нагоді, однак точно не вирішать усіх ваших проблем. Якщо у вас виникли певні труднощі, краще зверніться за допомогою до фахівця.

Джерело: Кава з молоком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень