4 мільйони українців вже обрали 3G від «Київстар»

Компанія значно випередила інших українських операторів

Українській телекомунікаційній компанії «Київстар» вдалося перевиконати план із запуску 3G в Україні. Таким чином вона випередила усіх інших українських операторів. Зокрема, близько 4 мільйонів українців уже користуються 3G від «Київстар».

Про це сьогодні заявив президент компанії «Київстар» Петро Чернишов.

«На сьогоднішній день, близько 4 мільйонів українців уже користуються 3G від «Київстар». За результатами моніторингу більша частина абонентів – це молодь віком до 35 років та жіноча аудиторія. У більшості випадків користувачі надають перевагу соціальним мережам, які у «Київстар» не тарифікуються», – зазначив Петро Чернишов.

Окрім того, він наголошує: з лютого 2015 року «Київстар» вдалося покрити новим зв’язком 17 обласних центрів України та 370 населених пунктів. Лише у будівництво мережі компанія вклала близько 3 млрд грн., і це не говорячи про оплату за придбання ліцензії та конверсію.

«У цілому, ми своєю роботою дуже задоволені. Якщо говорити чесно, то нам навіть вдалося перевиконати заплановані показники і суттєво обігнати конкурентів по розгортанню мережі 3G», – сказав Петро Чернишов.

Додамо, що компанія досягла найвищого на телекомринку рівня лояльності клієнтів, що вимірюється як Net Promoter Score (бажання рекомендувати свого оператора іншим абонентам).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень