4 модних тренди-2024, які можна вже впроваджувати у гардероб (ФОТО)

А особливо актуальні вони будуть навесні

Відтінки зеленого

Якщо ви хочете знати, що зміниться після великого панування червоного кольору у 2023 році, просто подивіться на протилежний кінець колірного кола.

«Ми завжди працюємо з експертами, щоб оцінити тенденції, і я роблю ставку на відтінки зеленого у 2024 році», — каже Ая Канаї, керівник редакційного та креативного відділу покупок у Google.

Girlcore

Одяг з бантами стане ще популярнішим у 2024 році. Також на подіумах, де демонстрували одяг для весни-2024 панувала незліченна кількість трояндочок, стрічок, воланів, що означає, що нас чекає рік жіночої, дівочої моди. Цей напрям ще називають girlcore.

Усе з блискітками

Іншим повторюваним мотивом на поіумах 2024 року був яскравий блиск, зокрема блискітки. Пайєтки, які колись вважалися новорічним вбранням, тепер з’являються в образах, призначених як для танцполу, так і для офісу. 

Преппі

Стиль Preppy, пов'язаний з випускниками підготовчих шкіл до коледжів у США, залишається актуальним у 2024 році. Його елементами є сорочки поло, академічні блейзери, босоніжки для активного відпочинку тощо. А щоб більше розуміти, що він собою являє, перегляньте фільм «Пліткарка».

Джерело: glamour

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень