4 модні дизайни кольорового манікюру на літо-2023 (ФОТО)

Кожна модниця знайде варіант собі до смаку

Молочно-пастельна блакить

Якщо ви любите джинсовий, білий, блакитний чи пастельний одяг і не є прихильницею надмірної яскравості, вам особливо підійде цей дизайн, що нагадує небесну блакить з білими хмаринками. Такий манікюр спокійно можна носити в офіс, адже він не викличе надмірної уваги і виглядатиме витончено і ніжно.

Яскраво-рожевий

Прихильницям яскравості до вподоби буде дизайн у яскраво-рожевих тонах. Втім, щоб яскравість не була надмірною і вульгарною, скомбінуйте насичений яскравий колір з приглушеним рожевим і прозорим лаком, або виділіть яскравим лише кілька нігтів, а решту зробіть нюдовими.

Літня зелень

Салатовий колір поєднайте з нюдом і хижим принтом. Або зробіть манікюр у рожево-салатових кольорах, де кілька нігтів -рожеві, решта - смугасті - рожево-зелені

Життєрадісний помаранчевий

Кілька нігтів пофарбуйте у яскраво-помаранчевий, а на двох чи одному намалюйте напівкружечки апельсина. Якщо ж такий манікюр для вас - занадто сміливий, зупиніться на дизайні з прозорим покриттям, на яке по одну сторону кожного нігтя нанесений помаранчевий колір різної насиченості. 

Джерело: телеграм-канал Манікюр-дизайн нігтів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень