4 ідеї елегантного манікюру на вересень-2023 (ФОТО)

У стилі тихої розкоші

Фото з tufishop.com.ua

Ми вже писали про найгарніший манікюр осені - кавовий, про найбільш трендовий - смокінговий і розповідали про 4 ідеї модного осіннього манікюру.  

Сьогодні розповімо ще про декілька модних дизайнів манікюру на вересень. 

Тиха розкіш

Цей манікюр залишається на піку популярності. Головні його ознаки - спокійні відтінки. Це можуть бути завжди актуальні нюд та елегантний френч.

Припилений рожево-фіолетовий 

Колір Mauve (мальва) - ідеальний для створення вишуканого та стриманого образу. Цей елегантний відтінок представлений як у світлих, так і в більш глибоких тонах. 

Ванільний

Цей дизайн залишається популярним і восени. Його ще називають «ванільно-хромові нігті». Вибирайте цей тренд для весілля або іншого особливого випадку протягом осіннього сезону.

Темно-винно-червоний

Винні відтінки додадуть осінньому образу елегантності та стилю. Темно-винно-червоні нігті можуть стати модною альтернативою класичним коричневим. Універсальність цього кольору дозволяє створювати різні дизайни, будь то френч або повноколірний манікюр.

Джерело: Апостроф

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень