3D та 4D УЗД буде доступне лише рівнянкам

В Рівненський міський пологовий будинок закупили новий апарат ультразвукової діагностики

Нове обладнання дасть можливість проводити 3D та 4D обстеження. 3D діагностика дає можливість побачити об’ємне зображення плода, а 4D – відтворює рухи. Саме такі види діагностики дадуть можливість діагностувати різноманітні вади та порушення розвитку на ранніх термінах. Про те, які вади можна «роздивитися» за допомогою апарату, розповідає головний лікар Рівненського міського пологового будинку Сергій Сулімовський:

Вади серця, які найважче роздивитися, тому їх можна роздивитися тільки після 28 тижнів, а це вже трохи пізно. Цей апарат буде дозволяти побачити ваду після 20 тижнів. В нас буде 8 тижнів для того, щоб вчасно це скорегувати.

На закупівлю апарату міська влада виділила 1 мільйон гривень. Користуватися пацієнтки такою діагностикою зможуть абсолютно безкоштовно.

Втім, скористатися послугою зможуть лише рівнянки, адже як зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко, він і надалі наполягатиме на тому, аби люди зверталися за медичною допомогою за місцем прописки.

Нагадаємо, нещодавно міський голова заявив про те, аби до дитячих садочків Рівного приймали лише дітей з місцевою пропискою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень