31 січня - День ангела Віктора: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

31 січня за новим календарем православні християни вшановують пам’ять мученика Віктора Корінфського.

Ім’я Віктор означає переможець. Чоловіки з цим іменем завжди досягають своєї мети, попри різні складнощі.

 

Вітання з Днем ангела Віктора

***

Вікторе! Вітаємо тебе з Днем Ангела! Ти чудова людина, і цим все сказано! Бажаємо тобі не знати поразок ні в любові, ні в кар’єрі, і прагнути до нових горизонтів під щасливою зіркою! У цей щасливий день всі наші вітання – тобі! З Днем ангела!



***

Вікторе, щиро вітаю тебе з красивим святом – Днем Ангела. Хочу в цей день побажати тобі лише одного: хай твій ангел охоронець допомагає тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз.


***

Від щирого серця вітаю тебе Віктор з днем ​​ангела. Нехай твій ангел-охоронець ніколи тебе не покидає, нехай твій шлях приведе тебе до успіху і добробуту, нехай кожна дорога у житті буде усипана вдачею та везінням, бажаю бути по-справжньому щасливою людиною.

***

Вікторе, сьогодні день твого янгола-охоронця. Бажаю від щирого серця радіти кожному дню, жити на повну, впевнено крокувати до своєї мети, та завжди пам’ятати, що тобі завжди допомагає, а іноді й підштовхує твій помічник, твій янгол. На кожен день народження заведено бажати здоров’я і щастя, я бажаю тобі, щоб у тебе за плечима завжди був твій янгол-охоронець!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень