30 гривень за в’їзд на Біле озеро вимагають незаконно? Ще й б’ються

Побори біля заповідника

На журналістку Катерину Романік, яка робить програму розслідувань на 112 каналі, напали при вході до Білого озера. Про це вона написала у себе на сторінці в ФБ. В програмі «Народна прокуратура» висвітлюють незаконність бізнесу деяких підприємців, які організовують рекреаційний відпочинок у заповідній зоні.

На чергових зйомках програми увагу Катерини привернула дівчина, яка бере за в’їзд на територію озера 30 грн плати.

На запитання журналіста «Чому вона бере гроші за вхід?», «касир» спочатку спробувала відібрати камеру, а потім вдарила Катерину ручкою.

Намагалася відібрати камеру і вдарила мене кульковою ручкою дівчина, яка бере по 30 грн з кожного автомобіля за в'їзд на територію Рівненського природного заповідника.

 

Незаконний бізнес Віри Шелевицької на Білому озері, попри мій сюжет в програмі журналістських розслідувань "Народна прокуратура", яка вийшла на телеканалі "112 Україна", продовжується.

 

Більше того, тут перешкоджають діяльності журналістів і піднімають на них руку. Я не бачу реагування ані правоохоронців, ані відповідних структур у справі Шелевицької.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень