«2700 людей може піти в поле, в нікуди!». В місті хочуть відновити роботу «Рівнеазоту»

З цим проханням звертатимуться до уряду

З проханням посприяти відновленню постачання газу підприємству «Рівнеазот» міська влада Рівного звертатиметься до Кабінету міністрів України.

Нагадаємо, промисловий гігант перестав працювати на початку березня, адже заборгував державі за газ 40 млн доларів США.

Сьогодні на засіданні комісії з питань надзвичайних ситуацій в приміщенні міськвиконкому гендиректор «Рівнеазоту» Михайло Заблуда підтвердив зупинку підприємства. Для того, щоб відновити роботу, Заблуда просить повернути підприємству газо- та електропостачання. 

Також вимагає у «Рівнеоблводоканалу» сплатити борги, яких з 2015 по 2017 роки набігло понад 11 мільйонів гривень. Представники «Рівнеоблводоканалу» запевнили членів комісії, що відтепер вони справно платитимуть за послуги «Рівнеазоту», додаючи до плати відсоток за борги. Своєю чергою підприємство забезпечить справну роботу очисних споруд.

Тому комісія міськвиконкому з питань надзвичайних ситуацій направить звернення до Кабміну, щоб там посприяли відновленню роботи підприємства. Інакше це може суттєво зашкодити жителям міста, говорить голова комісії Олексій Хмилецький:

Надзвичайної ситуації не відбулося, але попередження надзвичайної ситуації зараз «на слуху». 2700 людей може піти в поле, в нікуди! Зараз потрібно забезпечити роботу підприємства та очисних споруд, щоб забезпечити прийняття стоків.

Також внаслідок зупинки «Рівнеазоту» місто перестане отримувати мільйонні надходження до бюджету. Директор підприємства Михайло Заблуда зазначає, що питання зупинки давно стало політичним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень