27-річна Репяхова вся в сльозах розказала про можливе розлучення з 55-річним Віктором Павліком через суд (ФОТО)

Вона четверта дружина відомого співака

Нещодавно 27-річна дружина та концертний директор 55-річного Віктора Павліка, Катерина Репяхова розповіла, що вирішила «боротися» з його колишньою дружиною Ларисою Созаєвою в правовій площині.

Вона навіть склала з юристом позовну заяву, однак ця ідея не увінчалася успіхом. Суд відхилив її позов проти ексдружини Павліка.  

Потрібно фразу перевести на українську і дописати суму витрат за позовом. Але зараз перед Новим роком повертають усім. З адвокатом все виправимо, – розповіла Катерина Репяхова в Instagram.

Також четверта дружина співака додала, що пізніше розповість деталі судової справи після її завершення.

Я б хотіла, щоб люди дізналися правду. А ще хотіла б, щоб людина понесла покарання, – написала Катерина посилаючись на статтю законодавчого акту.

Жінка також розповіла, що  на тлі скандалів із Ларисою Созаєвою вона посварилася з чоловіком. А пізніше опублікувала кадри, де вона плаче, і пояснила, що спровокувало сльози та поганий настрій.

Мене дуже образив мій чоловік. І я не впевнена, що ми після цього будемо з ним разом. Я в цій війні одна! – написала вона.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень