25 років ховався від поліції, але «спалився» на… вінілових платівках

Ще й друг «підсобив»

Обкладинка тієї самої рідкісної платівки, на якій «спалився» Вівальді

Роберт Вівальді у 1997 році втік з Італії після того, як його засудили до 20 років в'язниці за фінансові злочини, пише mixmag.

Чоловік облаштувався у Венесуелі й відкрив магазин вінілових платівок, продаж яких суттєво збільшився під час пандемії. Поліція Італії знайшла профіль чоловіка у соцмережах та відновила його справу.

Ось що кажуть поліцейські:

Ми перевірили пости його сім'ї, друзів та партнерів. Вони всі були дуже обережні у спілкуванні з Вівальді, поки старий друг не надіслав вітання з днем ​​народження у день, який не збігався з датою народження, вказаною у профілі.

Слідчі створили фейковий акаунт і замовили у Вівальді кілька платівок, зокрема рідкісну копію «Girl From Ipanema». Це потрібно було, щоб отримати відбитки пальців втікача.

Коли справа була зроблена, італійські поліцейські зв'язалися з колегами у Венесуелі і призначили Вівальді зустріч у ресторані, де його заарештували. Чоловіка відправили на батьківщину, де він відбуватиме покарання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень