24 січня: Хто сьогодні відзначає День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

24 січня свої іменини святкують Віталій, Володимир, Михайло, Микола, Степан, Федір, Феодосій.

День ангела 24 січня відзначають лише чоловіки.

Знак Зодіаку народжених 24 січня – Водолій. Стихія – Повітря. Ці люди волелюбні, чутливі та лояльні. Вони люблять перебувати у центрі уваги. Високі інтелектуальні здібності та допитливість дозволяють їм досягати успіхів у навчанні.

Багато часу приділяють роботі. Досягають успіху в кар’єрі, викликаючи захоплення оточуючих своїми досягненнями.

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю тебе з іменинами! В День Ангела бажаю тобі, щоб ти завжди залишався на висоті. Нехай кожен твій новий день буде кращим за попередній! Не переставай мріяти, і твої бажання обов'язково збудуться.

***

З Днем ангела! Бажаю світлих смуг в житті і яскравих променів радості. Бажаю добрих людей на шляху і вірних друзів. Нехай кожен твій день буде веселим і райдужним. Нехай кожна мить буде особливою і цікавою. Бажаю тобі щастя, любові, удачі і душевного тепла.

***

Радості і світла, любові і тепла бажаю тобі в день твоїх іменин! Йди по життю з чистим серцем, ніколи не сумуй, відкривай нові горизонти життя! І хай твій ангел охоронець ніколи не відступає від тебе. Зі святом!

***

В цей день ти святкуєш не свій день народження, а день народження свого ангела. Я хочу привітати його з цією датою і побажати, щоб ви ніколи не розлучалися, щоб твій ангел завжди знаходився за спиною, оберігаючи від усіх бід і напастей. Я бажаю тобі доброго і вірного помічника, який вкриє тебе від будь-якої негоди своїм крилом!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень