«23 хвилини чекання – не трагедія, 40 хвилин – це «село», - управління транспорту Рівного про скарги на роботу маршруток

Начальник міського управління транспорту і зв’язку Рівного Віталій Миронюк прокоментував скарги рівнянки на недотримання графіків руху маршруток.

Рівнянка Світлана Пікула у соцмережі Фейсбук поскаржилася, що цієї неділі, 14 серпня вона та її знайома зіткнулися з недотриманням графіків роботи маршруток №№43, 44, 35 та 67.

Ось як прокоментував ситуацію Віталій Миронюк - начальник міського управління транспорту і зв’язку Рівного

- Відстежити порушення графіків руху нині дуже легко. Адже для цього є система gps. Тож з її допомогою перевіримо, як працювали названі маршрутки у неділю, 14 серпня.

 

Втім, 23 хвилини чекання на маршрутку у вихідний – це не трагедія. Бо люди не поспішають на роботу, у дитсадок, лікарню тощо.

 

А ось понад 40 хвилин чекання – це вже сільські перевезення. Будемо розбиратися.

 

Тим паче, що перевізників на маршрутах №№43 та 44 попереджали, що у неділю у Золотієві буде свято меду і трав, тож вони мусять обов’язково всі рейси виконати.

Зі слів п.Миронюка, за недопустимості порушення графіків руху перевізників на перший раз попереджають. Потім – розривають із ними угоди.

Так, нещодавно розірвали три угоди за недотримання графіків, в тому числі з двома перевізниками на маршруті №№43,44.

19 серпня відбудеться новий конкурс на перевезення на цих маршрутах.

Але, на жаль, - каже п. Миронюк, - на них, як правило, ніхто з перевізників не хоче йти, оскільки вони - збиткові, особливо у вихідні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень