20 мільйонів боргів рівненського аеропорту треба заплатити одразу?

Або з ними не розрахуються ніколи

Сесію Рівненської облради у п’ятницю пікетували працівники рівненського аеропорту. Вісім десятків людей не отримують зарплати з літа.

Борг перед працівниками в аеропорту – понад два мільйони гривень. Попри те, що шляхи вирішення цього питання розглядатимуть на другому засіданні сесії у п’ятницю вже цього тижня, дискусія в сесійній залі таки розгорілася.

Працівники летовища просили, аби їм виплатили зарплати з обласного бюджету, а також розібралися з боргами летовища перед податковою та Пенсійним фондом.

Їх «набігло» вже близько 20 мільйонів. Голова ОДА Олексій Муляренко сказав, що в бюджеті на наступний рік передбачили близько 2 мільйонів на компенсацію боргів. Екс-голова обласної ради Михайло Кирилов заявив, що з боргами аеропорту треба розібратися одразу:

Один мільйон або два  не вирішують нічого. Адже, по-перше – пеня нараховується, і різні податки. Тому треба або погасити все відразу, або ті борги нікуди не зникнуть. А рахунки лишаться заблокованими.

За словами директора рівненського аеропорту Ігоря Насинюка, його підприємство зараз зовсім не заробляє грошей. Причини – завершення чартерної програми та відсутність рейсів. Перевізники відмовляються давати боїнги через «браковану» злітну смугу. Сподівання лише на бюджетні кошти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень