209 класів - на дистанційці: Яка ситуація з ГРВІ по школах Рівного

Близько 6 тисяч учнів навчаються з дому

У школах Рівного покращилася динаміка рівня захворюваності на ГРВІ. До прикладу, минулого тижня кожного дня додавалися десятки класів, які перейшли на дистанційку.

У п’ятницю таких було 205, а сьогодні додалося лише 4 класи.

Таким чином зараз з дому навчаються учні 209-класів, а шкіл, у яких припинили освітній процес через вірусні інфекції, немає.

В управлінні освіти зауважують, що перехід на дистанційку –дієвий метод: ті класи, які тиждень тому навчалися з дому, вже повернулися за парти, адже ланцюжок інфікування перервали.

Фахівці щоденно моніторять кількість відсутніх дітей через вірусні інфекції і передають дані до обласного центру контролю і профілактики хвороб. За цими результатами комісія ТЕБ та НС може прийняти рішення про запровадження карантину у деяких навчальних закладах. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень