У селі Рівненщини з найвищою народжуваністю школярі навчаються у три зміни

Втім, нової школи тут досі не розпочали будувати

Йдеться про село Цепцевичі Сарненського району, у якому народжуваність чи не найвища в Україні. 

На урочистостях з нагоди Дня знань тут побував голова Рівненської облради Микола Драганчук. Про проблему школи у Цепцевичах написав у соцмережі Фейсбук: 

68 школярів уперше переступили поріг Цепцевицької ЗОШ І-ІІІ ст. Сарненського району, директором якої є депутат обласної ради Людмила Мариніна. Наступного року першокласників тут буде аж 94!

 

Загалом у школі навчається 680 учнів, що втричі більше, аніж може прийняти приміщення. Тому діти на уроки ходять в три зміни – з 8 ранку до 21.00.

А за вісім місяців цього року у Цепцевичах вже народилося аж109 (!) дітей.

Втім, голова облради поінформував, що нову школу тут таки розпочнуть будувати: 

Нині практично готова необхідна документація та вже в вересні, планується, розпочнуться будівельні роботи. Цей будівельний об'єкт може стати одним із наступних після сучасних навчальних закладів у Шпанові Рівненського та Горбакові Гощанського районів, які відкрили вчора.

До речі, директор школи Любдмила Мариніна добивалася будівнцитва нової школи у селі не один рік. Частенько порушувала це питання на сесіях облради, депутатом якої є. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень