15 протоколів на рибалок-порушників склали у рибоохоронному патрулі

За тиждень

Протягом тижня (з 11 по 17 липня) інспектори Рівненського рибоохоронного патруля зафіксували півтора десятка порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів за порушення правил рибальства.

Сума накладених штрафів склала 1 275 гривень. Усі справи передали до суду для притягнення порушників до відповідальності.

Зокрема, 9 липня під час проведення рибоохоронної роботи на березі р. Стир, що у Вараші, інспектори склали чотири протоколи за порушення правил рибальства.

А 12 липня поблизу с. Люхча Сарненського району рейдова група виявила на р. Случ двох громадян, які збиралися порибалити забороненими знаряддями лову – «климнями».

А вже 16 липня інспектори задокументували ще два порушення правил рибальства. Інцидент стався на березі Хрінницького водосховища - поблизу с. Товпижин Демидівського району. Чоловіки хотіли порибалити забороненим знаряддям лову – двома риболовецькими сітками. Лише завдяки оперативним діям рибоохоронного патруля громадяни не вистигли завдати шкоди рибному господарству. На осіб також оформили протоколи за порушення правил рибальства.

У рибоохоронному патрулі нагадують, що, попри завершення нерестової заборон на вилов, деякі обмеження на лов водних біоресурсів залишаються.

Зокрема, рибу дозволено ловити з берега або човна, вудками всіх видів із загальною кількістю гачків не більше п’яти на рибалку та спінінгом. Крім цього, добова норма вилову риби на одну людину не повинна перевищувати 3 кг, а раків – 30 шт.

Фахівці закликають громадян дотримуватись природоохоронного законодавства та в разі виявлення порушення, терміново повідомляти за номером (067) 540-53-90.

За інформацією Управління державного агентства рибного господарства у Рівненській області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень