14 рушниць, 6 пістолетів та 12 патронів. Що ще незаконно зберігають жителі Рівненщини у себе вдома?

Всю незареєстровану зброю можна добровільно здати до 30 жовтня

14 гладкоствольних рушниць, шість пістолетів, два стволи від рушниць, мачете, ніж, штрик-ніж та 12 патронів. Все це до поліції здали жителі Рівненської області за добу. У поліції кажуть, що до них вже звернулось дванадцятеро жителів Рівненщини:

2 жовтня у Сарненське відділення поліції звернувся 30-річний житель села Більськ та добровільно видав гладкоствольну рушницю «ІЖ», яка належала його покійному дідові. Після проведення відповідної експертизи, перевірки та оформлення документів чоловік зможе зареєструвати її у законному порядку на своє ім’я.

Із аналогічними заявами звернулися жителі Здолбунова, Гощі, Зарічного, Сарненського та Дубровицького району.

Також, до поліції приносять для подальшого знищення зброю та бойові припаси у несправному стані та без відповідних документів. 

Зауважимо, що до 30 жовтня проходить місячник добровільної здачі зброї. Ті, хто добровільно здасть зброю до поліції, звільняються від кримінальної відповідальності за носіння та зберігання незареєстрованої зброї.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень