14 серпня – Медовий спас або Маковія: Красиві привітання

Зі святом!

Сьогодні, 14 серпня, віряни святкують перший з трьох серпневих Спасів. 

***

Вітаю зі святом Маковія! Бажаю, щоб для вас цей день запам'ятався смачними пирогами з маком, солодким медом, а ще такими ж яскравими емоціями, як святковий маковійчик.

***

Нехай Перший Спас подарує твоєму серцю віру, твоєму розуму – надію, а твоєму здоров'ю – силу! Нехай люди, яких ти зустрінеш, будуть праведними, а дороги, якими ти підеш, ведуть тебе до справжнього щастя! Божого тобі благословення!

***

Свято добре і солодке

Чай настав медок святить,

Все в житті хай буде гладко

І всіх Господь благословить!

***

Мед смачний до себе манить,

Ароматом спокушає,

Перший Спас ми зустрічаємо –

Свята літнього чекаємо.

***

Вітаю вас з Маковієм! Бажаю, щоб в житті було більше сонця, тепла і літо тривало довго-довго! Нехай ваші запаси добре зберігаються, а достаток заповнюється медовою солодкістю! Здоров'я, терпіння, працьовитості, щирості та простоти. Нехай завжди буде добробут і розуміння в вашому домі!

***

Ось і прийшов день Медового Спаса Маковія! Вітаю вас і бажаю, щоб життя було солодким, немов мед, і не було в ньому жодної ложки дьогтю. Нехай серце зігріває любов, нехай не знає душа нічого поганого. І нехай сьогодні Маковій зробить щасливими вас і вашу родину!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень