135 мільйонів гривень для рівненського аеропорту – міфічна сума

Утім, наступного року ситуація може змінитися

У Рівненській ОДА спростували інформацію про надання 135 мільйонів з державного бюджету на модернізацію рівненського аеропорту. Заступник голови ОДА Ігор Тимошенко каже, що хоча державна програма дійсно існує, та у держбюджеті на 2017 рік фінансування для нашого летовища там не передбачено, і взагалі ця сума міфічна і виникла невідомо звідки.

Зі слів Ігоря Тимошенка, рівненський аеропорт у цій програмі з 2016 року, і досі гроші не надходили, навряд чи надійдуть і цьогоріч, принаймні через те, що в рамках програми надають перевагу державним аеропортам, а наш - комунальний:

Ця суму у 135 мільйонів гривень, міфічна на сьогоднішній день. Цих коштів, скажу так, якщо бути реалістом, то їх точно не буде. Звернутися до мінінфраструктури звичайно можна, якісь кошти, там незначні, можливо. Але точно вам кажу не 135 мільйонів гривень. На наш точно, 100% гарантія ніяких коштів не закладено в державному бюджеті на цю програму, - розповів Ігор Тимошенко.  

Водночас, зі слів Ігоря Тимошенка, ситуація може змінитися з наступного року. І додав, що для бюджету нашої області, у разі фінансування з держбюджету щороку, до прикладу, по 10 млн, то від 10-ти до 30-ти відсотків спів фінансування не складало б для нашої області великої проблеми. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень