Сьогодні до Рівного завітає старший розробник найбільшої української ІТ-компанії

Для того, аби розкрити секрети програмування

Сьогодні, 12-го березня, о 12.30 до Рівного завітає старший розробник найбільшої української ІТ-компанії «EPAM», рівнянин Олександр Семенов, щоб взяти участь у майстер-класі, на якому розкриватимуть секрети успішних починань у сфері ІТ.

Окрім нього, на майстер-класі під назвою «Як розпочати кар’єру в ІТ?» виступлять директор рівненського віділення «SoftServe» Сергій Сидорчик та керівник технічного відділу Видавничого дому «ОГО» Сергій Шагоферов.

На учасників заходу чекають практичні поради від спеціалістів ІТ-сфери: програмістів, дизайнерів, керівників ІТ-компаній про те, з чого почати свій шлях до ІТ та які навики потрібно розвивати, щоб стати успішним у цій галузі. Реальні історії справжніх спеціалістів про те, як опанувати ІТ-професію, де знайти перші замовлення, як стати співробітником успішної ІТ-компанії або фрілансером.

Подія відбуватиметься у конференц-залі Комп’ютерної Академії ШАГ за адресою вул. Соборна, 16.

Вхід тільки для зареєстрованих учасників!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень