11 квітня вводять в обіг нову банкноту

Старі 500 грн не треба поспіхом міняти на нові

Національний банк України 11 квітня вводить в обіг оновлену банкноту номіналом 500 гривень зразка 2015 року. Про це регулятор нагадав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Представлення банкноти відбулося іще наприкінці грудня 2015 року, показавши нові ступені захисту. Банкноти вводяться в обіг для поліпшення готівкового обігу в країні в межах планового випуску на 2016 рік на заміну зношених, пошкоджених та вилучених з обігу купюр. Після введення нових банкнот громадянам не потрібно буде обмінювати банкноти зразка 2006 року на нові.

Також в НБУ нагадали, що оновлення попереднього ряду банкнот національної валюти почалося з банкноти номіналом 100 гривень зразка 2014 року, яка введена в обіг 9 березня. Нові банкноти номіналом 100 гривень також функціонують в обігу разом з купюрами зразка 1996 і 2005 років.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень