11 вересня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 11 вересня відзначають чоловіки з іменами Віктор, Герман, Дмитро, Лев, Микола, Петро, Роман, Сергій.

Також сьогодні іменини святкують жінки з ім'ям Євдокія та Федора.

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю тебе з днем ангела. Нехай в житті тебе чекають щастя і удача. Нехай шлях твій буде світлий і успішний. Нехай душа твоя радіє життю, а серце щиро любить і робить добрі справи.

***

У день ангела нехай твоє ім'я приносить щастя, стане оберегом від усього поганого. Нехай любов оселиться в серцях, а в стінах дому лише сміх буде чути, добрі слова і компліменти. Вітаю!

***

З Днем ангела! Нехай небо оберігає кожну хвилину тебе, щоб там, зверху, доглядали і дбали, кожен твій крок направляли в щастя і успіх. Бажаю завжди залишатися вірним своєму слову і впевненим у своїх силах.

***

Вітаю з Днем ангела! Бажаю, щоб життя кожен день підносило приємні сюрпризи, над твоїм домом завжди була веселка, а в родині, на роботі, в справах і в стосунках панували благополуччя і спокій!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень