100 кілометрів за 10 годин. Наймасштабніша велоподія Рівненщини

Заїзд відбудеться мальовничими дорогами області вже цими вихідними

Уже цієї неділі у Рівному стартує наймасштабніший велопробіг – «Рівно 100», або як його називають учасники, «рівненська сотка». Учасники пробігу, яких на сьогодні зареєстровано вже більше двох сотень не тільки з Рівного але й інших міст, мають здолати 100 кілометрів мальовничими куточками Рівненщини за 10 годин. До слова, марафон «Рівно 100» проводять уже вдруге. 

Цей заїзд не варто називати змаганнями, адже тут не існує тих, хто програв або виграв, розповідає один з організаторів «Рівно 100» Ігор Панчук:

Це є марафон, який має проїхати кожен. Задача – проїхати марафон за 10 годин. Тобто кожен учасники має проїхати рівно 100 кілометрів за 10 годин, це наш девіз. Це головна задача нашого марафону. В будь-якому випадку, той хто приїхав, він уже переміг.

Усі учасники заїзду отримають у символічний подарунок медальку-магнитик.  

Учасники заїзду проїдуть незавантаженими автомобільними дорогами маршруту “Медове коло” та шляхами популярних місць Рівненщини: кам'яна дорога Суського ботанічного заказника,Тунель кохання, Руїни Клеванськго замку князів Чорнорийських, культурно-археологічний комплекс “Пересопниця” (маршрут Рівне-Великий Олексин-Городок-Оржів-Суськ-Деражне-Клевань-Пересопниця-Макотери-Дядьковичи-Велика Омеляна).

У Рівному «сотка» стартуватиме з майдану Просвіти, поруч з облдержадміністрацією, 28 травня о 10:30. Тут буде обладнано намети – і всі охочі зможуть спостерігати за стартом.

Слід зазначити, що на момент старту і до виїзду з Рівного у заданому напрямку вулиці Рівного будуть закритими для руху транспорту. Щоправда, це перекриття буде не тривалим.

Завершиться велопробіг близько 20:00 години, на території готельно-розважального комплексу «Хутір». Тут і підсумують результати заїзду, а також відбудеться церемонія нагородження учасників.

Усі охочі долучитися до «Рівне 100», можуть зробити це тут.

До речі, сьогодні Ігор Панчук став гостем ранкового «ТаТиШоу» в ефірі «Радіо Трек».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень