1 м² – за 200 грн: у Рівному хочуть купити майже гектар землі

Остаточна ціна – поки невідома

Майже гектар землі хоче придбати компанія у районі новобудов у Рівному. До міського управління комунальної власності надійшло звернення від підприємства «ФАСАД АВТО» щодо продажу ділянки на вулиці Захисників Маріуполя, 25 для ведення бізнесу у сфері переробної та машинобудівної промисловості.

 

88 соток перебувають в оренді всього 2 місяці і за рік за користування землею ця компанія мала б сплачувати до міського бюджету близько 220 тисяч грн.

Якою може бути вартість ділянки – поки невідомо. До прикладу, у пояснювальній записці документа йдеться, що один метр квадратний на Фабричні з таким же ж цільовим призначенням коштував всього 200 грн. Там рік тому 25 соток землі продали всього за пів мільйона грн. Зараз це питання перебуває на розгляді постійних комісій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень