17-річна співачка підкорила світ своїм дебютним синглом

Знайомтеся, Олівія Родріго з треком «Drivers License»

Здається, ім'я головної дебютантки 2021 року вже відоме. 17-річна американська співачка Олівія Родріго очолила чарт Billboard Hot 100 з синглом «Drivers License» і встановила кілька рекордів.

Прем'єра синглу відбулася 8 січня. Менш ніж за два тижні композиція набрала 138 млн стрімів. Поки що це найбільш прослуховувана пісня, випущена в 2021 році.

11 січня трек «Drivers License» встановив рекорд Spotify за кількістю прослуховувань за добу (15 млн), обійшовши «Thank U, Next» Аріани Гранде. На наступний же день рекорд був оновлений і досяг показника в 17 млн ​​за добу.

Цікаво, що і Родріго, і Гранде - зірки дитячих телеканалів. Родріго знімалася в диснеївському серіалі «Класний мюзикл: Мюзикл», а Гранде грала в шоу «Вікторія-переможниця», що виходив на каналі Nickelodeon.

Крім цього, «Drivers License» побив ще один рекорд Spotify, набравши 65 млн прослуховувань за тиждень. Сингл також очолив чарти Великої Британії, Австралії, Нової Зеландії, Ірландії і Нідерландів, а також увійшов до ТОП-10 хіт-парадів Німеччини, Іспанії, Швеції, Чехії, Словаччини та Швейцарії.  Родріго також встановила рекорд на Amazon Music за кількістю прослуховувань в перший тиждень. А кліп на пісню набрав майже 50 млн переглядів на YouTube.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень