Новий директор «Рівнетеплоенерго» пояснив, як хоче зменшити тарифи (ФОТО/АУДІО)

Дещо про голландські перспективи Рівного

Ольга Радянська (в глибині, за склом) "керувала польотом" в ефірі та брала активну участь в розмові

Вчора в ефірі «Радіо Трек» відбулася цікава розмова. На запитання ведучих відповідав Олександр Сигізмундович Корчинський – новий директор «Рівнетеплоенерго».

З’ясувалися достатньо несподівані факти, які мали б зацікавити рівнян – у першу чергу, мешканців багатоквартирних будинків, які отримують централізоване теплопостачання.

Наприклад, як не дивно, але в планах нових власників «Рівнотеплоенерго» не збільшення, а зменшення тарифів на гарячу воду й тепло.

 

Щоправда, не відразу, а після встановлення 30 котлів на біопаливі по всьому місту.

Перший такий котел має запрацювати вже у грудні-січні, в акурат – під новорічну ялинку та Різдво.

Де розташують ці котли? Чому саме мешканці в будинках довкола зможуть отримувати гарячу воду літом? Як це дозволить зробити Рівне майже наполовину менш залежним від Нафтогазу – про все це в нашому інтерв’ю.

Також ми говорили про батьків, родину, Київ, дітей; про штольні та видобуток золота в Узбекистані; про дружину та голландців у Рівному; про ТЕЦ, собак та кішку в Чернігові.

 

Одним словом…

Натисніть плей

Якщо хочете дізнатися, які саме запитання радіоведучої Ольги Радянської почали під кінець «викликати острах» в Олександра Корчинського, то слухайте.

Будемо «дякувати – не передякувати»))

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень