Європа у парку біля ПДМ – очима урбаністів м. Рівне (22 ФОТО+АУДІО)

Щоправда, долучалися до розробки концепції – всі. Не лише архітектори та урбаністи

Нещодавно у Рівному пройшов пікнік біля ПДМу, де були казани, гутірки, прибирання території, обмін думками, пригощання і загалом багато людей.

Ключовим елементом події стала презентація зображень того, що має бути в парку біля ПДМ за результатами кількох нарад за участю всіх зацікавлених і вже тривалої роботи урбаністів міста.

Головним чином в проекті модернізації парку біля ПДМ у першу чергу згадують про відомого в Рівному урбаніста та архітектора – Дмитра Котлярова.

У середу ж, 8 листопада, в світі відзначали день Містобудування та Урбанізму, тож ми вирішили запросити Дмитра на розмову в ефірі Радіо Трек.

Мова, значною мірою, знову зайшла про парк біля ПДМу, і Дмитро пообіцяв надіслати нам зображення пропонованих трансформацій у парку, щоб ми могли не лише почути його розповідь, але й на власні очі побачити ті зображення, які викликали настільки великий ажіотаж у місті.

Приємного перегляду та… прослуховування Дмитра Котлярова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень