Як козаки на Покрову рівнян дивували (22 ФОТО, ВІДЕО)

У Рівному проходить фестиваль козацької звитяги, де не тільки смачно пригощають, а ще й добре розважають

Фестиваль відбувся у Козацькому таборі Гайдамаки. Вже увосьме на Покрову Рівненське козацтво гостинно зустрічає рівнян, пригощаючи їх хлібом з салом і цибулькою, а зверху покладуть ще й солоний огірочок. А також кулішу скільки душа забажає. Прикметно, що така смакота не має ціни. Кожен дає стільки, скільки може грошей, які підуть на благодійність.

 А от інші страви уже з цінником: гриби на грилі – 10 грн, шашлик – 50 грн, банош – 50 грн, лечо – 25 грн, і це все за справжню козацьку порцію.

Молоді козаки демонстрували свою витримку і майстерність у боях. Хлопці навіть ходили по битому склу, і вийшли з нього неушкодженими.

Також були реставраційні бої в обладунках та зі зброєю давніх часів. Двоє хлопців розповідали цікаві історії про те, як раніше жили воїни і гамселили один одного мечами.

Гості свята могли перевірити свою влучність на справжньому стрільбищі, козаки давали стріляти з лука ручної роботи і високої якості.

Також проводилися конкурси та змагання для дітей та дорослих, у яких можна було виграти призи.

Наприкінці свята звичайні рівненські хлопці разом з козаками зійшлися у змаганні «лава на лаву». Це було неабияке видовище! Обов’язково подивіться відео з місця подій.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень