Як відповість Москва на втрату «Москви»: поговоримо з Гоголем (ФОТО/ВІДЕО)

«Страшна помста Московії» (АК)*

Процитуємо класика:

«За Киевом показалось неслыханное чудо… : вдруг стало видимо далеко во все концы света. Вдали засинел Лиман, за Лиманом разливалось Черное море. Бывалые люди узнали и Крым, горою подымавшийся из моря, и болотный Сиваш. По левую руку видна была земля Галичская».

Такими рядками починається 14 глава одного з найвідоміших творів Миколи Гоголя. Твір називається «Страшная месть».

Гоголь, насправді, завжди був "За Україну!"

Вчора, 14 квітня, на дно пішов корабель, який для багатьох з нас (та для цілого світу) став символом у цій війні. Корабель, який має, до того ж, і символічну назву «Москва».

Цілий день учора Америка, вочевидь за погодженням із Москвою, вдавала, що корабель «Москва» кудись все таки ще якось пливе. Надвечір Москва вирішила, що далі тягнути з «Москвою» більше немає смислу і оголосила:

 

«Она утонула»

Для Ерефії невиносомо визнати, що «Москву» притопила Україна – ударом свого ПЗРК «Нептун» і це дає нам невеликий шанс. Як не дивно.

Справа в тому, що педалюючи й далі тему «випадкової пожежі та детонації» – як причини загибелі «Москви» – Кремль залишає собі певний люфт, щоб не здійснювати ескалацію конфлікту в Україні.

 

Не виводити його на новий для себе виток.

А яким може бути цей новий виток

Очевидно, що варіантів – небагато:

  1. Оголошення Війни (повномасштабної війни в замін т.з. «спецоперації»)
  2. Загальна мобілізація та запровадження Воєнного стану
  3. Застосування ядерної зброї проти України

Взагалі-то, ці три пункти мають розглядатися нами і Кремлем – в комплексі. Швидше за все, оголошення війни неминуче призведе й до ядерного удару по Україні.

https://youtu.be/wOOSAn71IPkНа центральних каналах росії пропагандисти вже вимагають "справжньої війни" і "бомбіть"

Треба розуміти, що Путіну відступати нікуди, і в його війні (тій війні, яку він воює з нами у своїй голові) ядерний Апокаліпсис не є чимось особливо страшним.

Єдине, що пуцін читаючи 22 лютого – нам, собі і всьому світу – годинну лекцію по «Історії України», явно не очікував що ядерну зброю (ЯЗ) йому доведеться застосовувати вже аж так незабаром і в країні, якої, за його ж переконанням, насправді, не існує.

 

Однак, реальність… Ця вперта реальність… Цей вічний ворог усіх сповідників різноманітних химер та міфів показує: Україна таки – є.

 

Більше того. Саме в горнилі розв’язаної путіним війни Україна й постала справжньою Державою, а наш народ – передовою політичною Нацією.

Те, що з нами сталося, це і є справжнє Диво. Насправді.

Буквально як писав Гоголь: з Київських пагорбів раптом стало видимо – в усі кінці світу. І ми на якусь мить, але дуже гостро відчули – хто ми насправді є.

І от для путіна саме це постання істинної Русі-України і є найбільшою загрозою та кошмаром, який віщує – неминучу зміну Лідера на всьому пострадянському просторі.

Центром сили у Центрі Європи – за законами жанру – має стати Київ, але…

Можна не сумніватися, що московські карлики зараз шукають свій варіант «Страшної помсти» Києву.

 

Не виключено, що на Великдень, коли ми підемо святити Паски, наші міста будуть бомбити та обстрілювати ракетами. Точно так як це робило свого часу США у Югославії, однак…

 

Є підозра, що в цій війні Бог таки – на нашому боці

Про «Москву». Хронологія:

— 1:00 МО РФ заявило про пожежу і подальший вибух боєзапасу на крейсері «Москва». У відомстві кажуть про пожежу на крейсері.  Причини пожежі встановлюються.

— 1:05 з крейсера «Москва» було передано сигнал SOS (джерело: міжнародний морський форум).

— 1:14 внаслідок пожежі та вибуху крейсер «Москва» перекинувся на лівий борт.

— 1:47 На крейсері «Москва» повністю зникло електроживлення.  Все погано.

— 2:07 У Туреччині стверджують, що на 99,99% протягом години «Москва» може затонути (54 моряки з крейсера були врятовані турецьким судном. ≈ 450 пішли на дно)

— 2:48 У Туреччині та Румунії заявляють про те, що крейсер Москва затонув!

(Пізніше Туреччина заявила, що не брала участі у рятувальній операції)

Вибух був в носовій частині корабля

Пожар гасився напливом морської води: буксири і близько не могли підійти до корабля
Ніякої буксировки не було
Екіпажу на борту не було. Як рятувальники попали на корабель? Гелікоптерами?
Як завели буксирні троси на крейсер, на якому немає електропостачання?
Затонув біля острова Зміїний, 100%
Скільки там загинуло екіпажу – невідомо

ДАЛІ ПРИПУЩЕННЯ, АЛЕ В НИХ ЩОСЬ Є

Логика диктует что «мацква» утонула еще прошлой ночью ориентировочно в начале четвертого.

После этого все это время шли напряженные терки между кацапами и США. Украинская сторона изначально заявила, что в результате развязанных рашапедерацие военных действий ВСУ затопили крейсер двумя украинскими ракетами Нептун.

Кацапье блеяло и предпринимало жалкие попытки присовокупить Британию и Гарпуны  к затоплению своего крейсера.


Как в случае с затопленным Курском кацы старались отжать у США для себя каких-то ништяков.

Пентагон  изъявил дикое изумление свершившимся фактом, заверил РФ что не они, ни члены Альянса, к этому происшествию никаким боком.

И в свою очередь выразил готовность принять участие в спасательной операции пропавших моряков, выделить поисковые самолеты для работы в акватории,
и также пообещал не разглашать общественности тонкости происходящих событий вокруг крейсера, и информировать прессу в ключе кремлевских заявлений.

Именно поэтому в течении дня мы слышали заявления Кирби что крейсер не затонул, что его куда-то буксируют, что у Пентагона нет данных о ракетной атаке, и т.д.


В то же время США в очередной а напомнили, что они со своей стороны, и все мировое сообщество, давно настаивает на прекращении этой агрессии, выводе рашистских войск, и если РФ будет по прежнему игнорировать резолюции ООН и решение международного суда, то санкции будут только ужесточаться.

А что касаемо позиции Украины по затронутому вопросу, то страна которая подверглась агрессии со стороны РФ имеет право защищаться.

И в очередной раз подтвердили что США, Англия, как гаранты безопасности, и другие страны НАТО  будут оказывать помощь Украине которая декларирует демократический путь развития, отстаивает свой суверенитет и территориальную целостность. И предостерегли РФ от необдуманных шагов, пообещав пристально наблюдать за ее действиями и реагировать в соответствии с возникающими вызовами.

Вообщем все как всегда.

*АК -- авторська колонка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень