«Я знайшла споріднену душу, якої завжди не вистачало для повного щастя», - Love Story Алевтини та Вадима (ФОТО)

Алевтина каже, що миті, проведені з Вадимом, не зрівняти ні з чим

Одного жовтневого дня 2015 року мій хороший знайомий Олег запросив скласти йому компанію на роботі. Він працював експедитором доставки питної води. Я з радістю погодилась, оскільки люблю подорожувати, а отже, будь-які поїздки мені в радість. Коли я прийшла, то побачила свого тепер уже коханого хлопця, він працював водієм з моїм другом.

Мене одразу вразили його надзвичайно чоловічі та гарні риси обличчя: легка неголеність додавала зовнішності свого шарму. Водій з усмішкою привітався та представився Вадимом. Увесь день я в дорозі захопливо слухала його розповіді, цікаві історії. Надзвичайно сподобалось і його почуття гумору. Але, на жаль, цей день підходив до завершення, і я лише могла мріяти знову повторити ці моменти першого спілкування.

[media=79334] 

Яким же було моє щастя, коли я дізналась, що наступного дня побачу його знову! Другий день нашої зустрічі закінчився вже по-іншому. Ми з хорошим настроєм повертались додому, дорогою розмовляли про різні цікаві речі та поводилися, як малі діти. З кожним днем я відчувала, що закохуюсь, і бачила взаємність з його боку.

Через деякий час ми почали спілкуватись в соціальній мережі, могли годинами говорити по телефону і це ніколи не набридало. Гуляли майже кожного дня, і було так легко, радісно, ніби я знайшла споріднену душу, якої завжди не вистачало для повного щастя. Цікаво було разом відвідувати ігри НК «Верес», клуби, кіно, кафе, гуляли в найрізноманітніших місцях Рівного.

Невдовзі, приблизно після місяця таких прогулянок, я почула ці самі слова: «Я тебе люблю».

Я вдячна долі, що зустріла цього надзвичайного хлопця. Він чудовий, і ми безмежно кохаємо одне одного. Миті, проведені з ним, не зрівняти ні з чим іншим.

Ось така наша історія)

Нагадуємо, що усі охочі можуть взяти участь у розіграші романтичної вечері на двох від Радіо Трек у ресторані БарМаки.  

Для цього потрібно лише прислати нам на пошту love@radiotrek.rv.ua свою Love Story і, звичайно, додати кілька фото.

У вівторок, 14 лютого, ми визначимо переможця. Можливість виграти романтичну вечерю отримають дві пари: одного переможця обере редакція Радіо Трек, ще одного - за допомогою сервісу Random.

Ви можете переглянути, як це робили інші. Участь у проекті вже взяли Людмила Савонькіна, Ксенія Юрченко, Ірина ЦвенюкЯна НемчіноваІрина Яцюксолістка гурту «Platina» Вікторія ВасалатійНіна Цоуфал​голова Рівненськох обласної організації Національної спілки письменників України Ірина Баковецька, Анастасія Нищенко, багатодітна сім`я Анни та Василя Котеля, Іван та Іванка.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень