«Я в Шоці!». Ірина Первушевська хоче біля ПДМу зупинку як на Ювілейному (3 ФОТО)

Скільки така коштує і хто за неї заплатив?

Рівнянин Дмитро Котляров написав вчора у себе на сторінці повідомлення, яке здивувало своїм змістом. Це була не типова для ФБ «скарга на життя та недосконалий світ», а щире висловлення захоплення тим, що зробили інші:

Я в шоці!! В приємному шоці!
Зупинка на ювілейному!
Лід тронувся!!

 

У коментарях під фото відбувся діалог між Зурабом Кантарією та автором допису, з якого ми дізнаємося про місце розташування зупинки

Zurab Kantariya Поліклінка?

 

Dmytro Kotlyarov Йес оф корс майн френд

Далі починається з’ясовування – чия ж це зупинка та хто її зробив, коли до Розмови долучається Ірина Первушевська – директор Рівненського палацу дітей та молоді (ПДМ)

Roman Lebed цікаво, чия ініціатива. люди часто скаржаться, що у соцмережах усі лише сварять одне одного. а тут ось і похвалити не зле.

 

Irina Pervushevskaya отаку треба біля ПДМу, аби діткам було комфортно!!! Будемо діяти)))

Далі починає збиратися ціла група ФБ-підтримки інтересів дітей ПДМу

Dmytro Kotlyarov Давайте допоможемо таку встановити біля пдм!! Сергій Ковальчук мабуть підкаже де таку придбати готову?

Сергій Ковальчук з’являється у розмові та повідомляє

Не знаю чи така, але якість (щупав на виставці) досить непогана, дизайн щось по типу берлінського стандарту, і коштувала (коли була ціна на сайті) близько 50 тис. грн.

Ірина Первушевська вже починає у мріях будувати певні плани на близьке майбутнє

Класний був би сюрприз до Нового навчального року: від вітру і дощу сховає, а ще й який інформаційний носій...

 

3 в 1 !!!

Тим часом у гілці в Олександра Безощука, який зарепостив і собі повідомлення про нову зупинку на Ювілейному, з’являється інформація і про те, хто її збудував.

Максим Гладун Гарний приклад того, що підприємці швидше наведуть лад в місті за міську владу. Зупинка зроблена за кошти власника магазину, що на задньому плані)))

А вже сьогодні Володимир Лапюк – заступник начальника управління ЖКГ міста – повідомив нашому кореспонденту, що

Ця зупинка там стоїть уже два роки

Тут або управління ЖКГ не в курсі того, що відбувається із деякими зупинками, або просто новий рекламодавець «освіжив» стару зупинку своєю рекламою без погоджень із містом і ще не дійшов до управління ЖКГ, щоб повідомити про свої дії.

У будь-якому випадку, запропонований новий дизайн зупинки виглядає дещо крикливо. Фактично, перед нами суто рекламна споруда із малоінформативною картою. Хоча...

Загалом ідея будувати зупинки коштом підприємців, які працюють поруч, дозволяючи їм одночасно й використовувати певні площини на зупинках для власної реклами, є не новою і має право на існування.

Поява 20-50 подібних якісних зупинок у місті могла б бути цілком виправданою.

Інша справа, що для ПДМ рішення мало б бути іншим. І не лише для нього.

Якщо реальна вартість виготовлення та встановлення подібної зупинки складає 50000-75000 чи навіть 100 000 грн, то місто, маючи перевиконання бюджету у десятки мільйонів гривень, напевно, спроможне таки збудувати щось подібне біля Палацу дітей та молоді – власним коштом.

І не лише біля ПДМУ, а всюди, де подібні зупинки реально потрібні людям, а підприємців готових вкладати у їх будівництво кошти, - немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень