«Волині треба повчитися у Вереса характеру», - Віталій Кварцяний

«Верес» - «Волинь» - 1:1

«Волинське дербі» – саме так охрестили товариський матч між луцькою командою «Волинь» та рівненським «Вересом», який відбувся напередодні на стадіоні «Авангард».

У першому таймі обидві команди виглядали на рівні. Рівняни навіть одного разу влучили у стійку воріт, однак на перерву команди пішли з  нульовою нічиєю.

Другий же тайм розпочався жвавіше, й вже на 67 хвилині словенець Міха Горопевшек буквально запхав головою м`яч у ворота рівнян.

Після вдалої атаки волинські ультраси почали палити фаєри та кидати петарди. Один з фаєрів потрапив на газон. Це обурило рівненських вболівальників, які сиділи поруч, й між ними відбулася словесна сутичка, після чого лучан вивели зі стадіону.

До слова, поліцейські  вгамовували «волиняк» під наглядом головного копа міста Сергія Мерчука та начальника УМВС міста Рівне, Василя Зелінського.

Поки вся увага була прикута до ультрасів, екс-півзахисник харківського «Металіста»  Андрій Ралюченко на 74 хвилині забиває м`яч у ворота волинян й рівняє рахунок – 1:1.

Далі було ще декілька атак, однак вони не принесли ніякого результату.

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний після матчу каже, що гра виглядала досить пристойно, й «Волині» є чого повчитися у «Вереса»:

Між тим, головний тренер НК «Верес» Володимир Мазяр каже, що до команди Першої ліги рівнянам ще не вистачає зовсім трохи:

Зауважимо, що для «Вереса» це вже був десятий контрольний матч під час міжсезоння.

В активі команди вісім перемог та дві нічиї. Зокрема, рівняни провели три поєдинки з прем’єрліговими суперниками, в яких обіграли «Карпати» - 1:0, а також зіграли унічию з «Зіркою» - 0:0 та «Волинню» - 1:1.

До слова, більше світлин ви можете перглянути на сторінці Радіо Трек у соцмережі Facebook.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень